Sådan kommer du videre med dine interessenter

De fleste vælger at udvikle relationer til interessenterne så tilpas meget, at de lige netop kan række projektet igennem; men hvorfor nu det, når interessenterne jo i sidste ende er dem, som holder projektet oven vande?

Gør dig selv en tjeneste af og til at gå interessenterne igennem og overvej, om alt er som det skal være? Behøver det at være sådan? Skal du tage nogle nye initiativer? Skal du mere på banen nogle steder etc.

Det er min erfaring, at det kan være svært at sætte ord på ens relation til en interessent. Prøv derfor for sjov at bruge disse relationskort: Tænk på en interessent og kik kortene igennem og find det eller dem, som lige netop viser essensen af relationen. Hold fast i den og spørg dig selv om, hvad du skal gøre mere, mindre eller anderledes fremover.Relationskort

Det kan du lige når inden week-end, så du er klar til den og projektet i næste uge.

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.