PM-Camp kommer til København til sommer!

Jeg har en drøm om at København i år for første gang kan blive vært for denne nye og revolutionerende konference-form, som startede i Dornbirn i Østrig i 2011 og nu afvikles årligt over ti steder i Europa. Jeg deltog i Barcelona i 2017 og havde mere med hjem (læs om det her), end jeg nogen sinde før har haft fra de sikkert over 50 konferencer om projektledelse, som jeg har deltaget i gennem årene. Idéen er grundlæggende:

  • oplev dialog i stedet for monolog
  • få meget mere indflydelse på indholdet
  • beskeden billetpris på 100€ for to dage – non-profit!
  • deltag i det, som giver værdi for netop dig
  • oplev en uformel og deltagerdrevet stemning
  • få meget mere med hjem – herunder kontakter til dygtige mennesker.

Jeg kan ikke få sådan et arrangement op at stå alene, så jeg søger hjælp! 

  • Hvem er interesseret i at deltage på konferencen? bliver vi 15 eller 25 eller 40?
  • Hvem kan bidrage med sponsorater i form af penge og praktik?
  • Hvem vil være med til at starten en værdifuld tradition i København for projektledere?

Send mig en mail her.

PMCampCPH har premiere den 10. og 11. juni 2018.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked