Chefen valgte endelig een kasket

Problemet nævnt tidligere om chefen der både ville i styre- og projektgruppen er løst. Vi valgte at skrive en risiko ind i projektbeskrivelsen, hvor vi skrev, at vi følte risiko ved at chefen i projektgruppen måske kunne lægge en dæmper på gruppens frie meninger og kreativitet samtidig med at der kunne herske tvivl om gode råd var ordrer eller blot gode råd. Vi valgte at drøfte denne risiko med chefen, og han gav os helt ret og trak sig fra projektgruppen! Jeg ser dermed risikobeskrivelser som et glimrende middel til at ‘kritisere’ ledelsen på en fremadrettet , konstruktiv og ikke-konfronterende måde.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.