Er du sikkert på det er en risiko?

Jeg har lige hørt det seneste Podcast fra Cornelius FichtnerThe Project Management Podcast. Emnet er How do Risk Attitudes Affect your Project?, og er spændende derhen, at det drøfter vores forskellige holdninger til risici i projekter. Nogle tager det let, og andre går helt i baglås. Metoderne til selve risikostyring har været kendt længe; men spørgsmålet er her, hvordan ens team reagerer på risici og ikke mindst hvordan beslutningstagerne ser på risici. Hvad man gør i de enkelte situationer er jo så det mest spændende! Download Podcastet og hør det på vej hjem?

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.