Rent bord før ferien kan være det værste du kan gøre..

Skal af sted i morgen til Trysil og sidder endnu og knokler med de sidste ting i forretningen. Spekulerer endnu en gang på, om,det er klogt at forlade et rent skrivebord? Det er altid en god fornemmelse at være færdig – ‘flink dreng, så må du gerne gå ud og lege’ men hvorfor stresse enormt op lige før ferien og bruge dage på at komme ned igen? Alt hvad jeg får ud af døren i dag, sætter jo blot andre i gang (som måske også skal på ferie), og de svarer, og så ligger der en stor bunke, når jeg kommer hjem igen. Jeg fik engang det råd at blot liste afsted og kun fortælle det til de vigtigste – måske skulle man prøve en gang?

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.