Flaskehalsen i alle projekter

Flaskehalsen er altid beslutningshastighed. Hvis lede- eller styregrupper ikke er hurtige og effektive nok, så hober beslutningerne sig op, projekterne går i står og sidst men ikke mindst, så udebliver effekten af projekterne, og det er især alvorligt.
Selvom de fleste ting idag er blevet mere effektive og kører hurtigere, så kniber det desværre stadig med at få især styregrupperne til at køre på rimelig vis. Tag en snak med din ledelse, om hvad de gør for at holde trit med hastigheden i de mange projekter? og lad være med at grine alt for åbenlyst, hvis svaret er “øhhh…….”.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.