Hr. 3Kant og værdiskabelse…

misforståelser

Det er svært er være forretningsmand, når man er fagmand…

Ja, det er helt rigtigt, at vores succes måles på vores evner til at levere de aftalte leverancer til tiden og budgettet; men helt ærlig, ville du selv handle med et firma, som blot leverede præcis det du bad om uden at spørge “hvad skal du bruge den til?”  og blot lod dig sejle din egen sø og bare lod dig opleve en kæmpe brøler? Nej vel!

Tiden er inde til at skifte fra leverandør projektleder til konsulent projektleder – fra leverancefokus til fokus på både værdiskabelsen og leverancerne. Fra Hvad vil du ha’ til Hvorfor vil du ha’? Fra aftaler i starten til løbende aftaler som tilgodeser, at betingelserne for værdiskabelse hele tiden ændrer sig. Fra modsætningsfyldte styregruppemøder til møder fyldt med kampgejst og begejstring.

Om det er let? næ, det som er efterspurgt, er sjældent let, og hurra for det, fordi ellers kunne enhver jo matche dig som forretningsorienteret projektleder.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.