Er I egentlig gode til projekter?

“Ih ja da, vi har projekthåndbøger, vi har værktøjer, vi har både portefølje- og program-styring og vi kører rigtig mange projekter! Så vi er rigtig gode til det der med projekter!” Sådan vil mange svare, men betyder det overhovedet, at man er god til projekter?

Tit glemmer vi, hvorfor vi vælger projektarbejdeformen? Det gør vi primært for at få bedst mulig kvalitet på kortest mulig tid. Men husk lige, at det er samarbejdet mellem mennesker det hele drejer sig om. Projekter drejer om mennesker og deres evne til at anvende deres fælles viden bedst muligt.projekthylde

Kvalitet og hastighed kommer af fremragende samarbejdsformer. Velfaciliterede workshops med motiverede og velkvalificerede medarbejdere! Se, det er der og kun der, at man kan afgøre, om man er god til projekter!

“Nåååå, det var det du mente, jamen så er vi nok ikke så gode..”.

Efter denne erkendelse er det at man indser, at alle de andre ting, som man pralede med omkring projekterne kun er værktøjer – til hjælp, støtte og selektion; men ikke til erstatning for effektivt samarbejde mellem mennesker!

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.