Anmeldelse: Organisation og mennesker

Masser af projektledere har en teknisk baggrund og bliver lidt fåmeldte, når snakken falder på organisation og mennesker. For dem og for mange andre er Kousholt’s nye bog en stor hjælp, hvis hele dette enorme emneområde skal tygges igennem. Med sin sikre skrivestil, glimrende oversigter og lækre illustrationer er bogen her helt sikkert en kandidat til at blive en succesbog på mange studier. Bogen har rigtig mange levende eksempler fra virkeligheden på alt det tørre teori, og specielt for studerende har den masser af interessante øvelser at gå igang med.

Læs min anmeldelse her.org og men

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.