5 shades of danger!

Når ser på dit projekt med disse fem briller, så vælger du garanteret at ændre noget i den måde du vil projektlede dit projekt på. Bliv inspireret af dette eksempel på et traditionel projektforløb over fire faser:

5 synsvinkler på samme projekt

Deadlines vil man jo normalt imødekomme ved at planlægge med usikkerheden og buffere og iøvrigt være tilstedeværende. Intensiv opmanding kræver derimod oplæring, ledelse, tålmodighed hos ‘de gamle’, logistik etc. Store investeringer øger behovet dramatisk for rapportering til nervøse ledere og investorer. Risici giver sig selv; men det er nok ikke der, du skal planlægge ferien! Endelig afleveringer, som, hvis det går skidt, kan betyde øget behov for kundeservice i lang tid indtil sindene er kølnede.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.