Dine ord afslører dine holdninger

Apropos gårsdagens post om Fredensborg, så er det fint at høre Dronningen kommentere problemerne (og den potentielle forsinkelse som projektlederne taler om hele tiden). Hun bruger slet ikke ordet forsinkelse! Hun taler kun om at få mere og mere travlt – deadline holdes naturligvis!!! Se sådan mine damer og herrer taler en leder!Dronning

Hvis forsinkelser ikke er en mulighed, så tænker folk i stedet på kreative løsninger. Det er også baggrunden for “Failure is not an option” fra NASA og Apollo 13. Der blev sagt: “No, when bad things happened, we just calmly laid out all the options, and failure was not one of them. We never panicked, and we never gave up on finding a solution.”

Nyd filmen en dag og notér dig alle de visuelle og auditive teknikker projektlederen (Flight Commanderen – spillet af Ed Harris) besidder. Nedenfor i sin Apollo 13 vest!

Apollo13

 

1 Comment

Niels-Anker Hansen

about 5 år ago

Ohøj Finn ! Det er RIGTIG GODT at referére til Dronningen. Hende kan vi godt være stolte af; og jeg har endnu ikke afholdt et kursus uden på et eller andet tidspunkt, at have brugt et af hendes glimrende citater. De seneste to - begge fra 2005 - får Du hér: "JEG BLIVER HØJ AF SNE" og "VI DANSKERE ER MEGET GLADE FOR AT VÆRE DANSKERE. VI GÅR I OS SELV MED TRÆSKE PÅ !" Godt Nytår and keep up the good work ! Niels-Anker

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.