Siemens bliver de første til at anvende ISO 21500 globalt

Da denne Guide to Projekt Management udkom i 2012 spurgte jeg mig selv om, hvem der først ville rykke på denne mulighed for at standardisere sin projektledelse? Der er indlysende fordele internt ift. ensretning og eksternt ift. et konkurrencedygtigt og troværdigt image.

Det skulle så blive Siemens fortalte John Holst mig i går (under receptionen hos Foreningen Dansk Projektledelse i anledning af Jesper Schreiners tiltræden som ny foreningsleder efter Morten Fangel). John, som er og har været ivrigt optaget af den langvarige og omfangsrige udvikling af ISO215xx familien, fortalte, at 21500 nu rulles ud globalt i Siemens i løbet af 2016. Det betyder bl.a. at Siemens vil kunne vælge at specificere, hvad posten Projektledelse nærmere omfatter i fremtidige tilbud, og det er der jo ret mange som ikke rigtig kan!

TILLYKKE SIEMENS

læs mere om premieren på ISO 21500 her og om udbredelsen her og om anvendelsen her og endelig om 215xx familien her.

ISO21500 siemens

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.