265 er nu blevet endnu bedre til projektledelse

Plan projektledelsenTo intense dage på Foreningen Dansk Projektledelses Symposium 2016 er slut. Det er dejligt at vi i lille Danmark kan stable et arrangement på benene hvis lige kun findes meget få steder i verden. Det er slet ikke tilfældigt. Det skyldes en heldig kombination af dels en (ledelses-) kultur, der udgår en ideel klangbund for projektarbejdsformen og dels nogle ildsjæle og kløgtige dansker, der igennem tiderne har evnet at lægge nogle væsentlige brikker i det stadig større puslespil om projektledelse.

Om det så har været umagen værd må den enkelte af de 265 deltagere selv bedømme; men een ting er sikkert, og det er, at alle i hvert fald har få kilet et par dages refleksioner ind i den travle hverdag som projektleder. Og det er det allervigtigste for en projektleder, som har et helhjertet ønske om at skabe mest mulig værdi af sine ledelses-tiltag. Så bliver man nemlig nødt til at stoppe op en gang imellem og evaluere eller reflektere over effekten af ens udførte projektledelse. Og hvis man ikke når det i en travl hverdag, så får vi helt sikkert gjort det på Symposiet. Får nye perspektiver på det vi gør. Får nye ideer til at gøre tingene på andre og bedre måder og måske allervigtigst får øje på nye muligheder for at skabe værdi i og af projekter med god dansk projektledelse.

 

WP_20160609_09_46_50_Pro

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.