Nu kan vi så heller ikke længere stole på myndighederne i vores interessentanalyse

I dag kan man se endnu et eksempel på, at vi ikke længere kan stole på offentlige myndigheders godkendelser. Vi har med bl.a. Skat set, hvad der sker, når alt for smarte ledere optimerer organisationer og systemer hen over hovedet på medarbejderne, men noget tyder på, at den også er gal andre steder. På Nordals stod en projektleder med en godkendelse fra myndigheden Naturstyrelsen; men nu har Natur- og Miljøankenævnet valgt at følge en klage fra Danmarks Naturfredningsforening, og så er en investering på mange hundrede millioner pludselig i fare, selvom projektlederen havde en godkendelse!

Vi må indse, at en godkendelse ikke nødvendigvis holder vand, og det er enormt svært at håndtere i et projekt. Vi kan måske også lære, at Naturfredningsforeninger (og dermed spidsmus, marsvin og flagermus m.fl.) er stærk spillere og aldrig må ignoreres i interessentanalysen. Se evt. endnu et eksempel her.Naturstyrelsen

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.