Ja, jeg ved det godt!

Ja, jeg ved det godt! Jeg skulle nok have sagt nej til det der lille ekstra projekt; men nogle gange forfalder vi jo til at glæde chefen i stedet for at passe på os selv ikke sandt? Ja, jeg ved det godt! Det er jo ikke kun mig selv. Det er jo lige så meget dem der hjemme. Dem som holder af mig. Dem som betyder allermest for mig, og som dog alligevel altid kommer i anden række ligesom nu.
Ja, jeg ved det godt! Det har stået på længe, og reserverne er ved at være opbrugte, men når det her projekt er færdigt, så er det slut med alt det arbejde! J
a, jeg ved det godt! Det bliver nok aldrig rigtig slut, for når freden er genoprettet, og batterierne er fuldt opladte, så se selv katastrofale projekter jo overkommelige ud.

Ja, jeg ved det godt! og nej, jeg ved det jo faktisk ikke, for så gjorde jeg det jo ikke? Ja, jeg ved det godt! Jeg finder blot på undskyldninger for at dække over mit manglende mod til at kæmpe for det, som betyder allermest for mig!
Ja, jeg ved det godt!

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.