Projekterlife.dk????

Du kender måske Jobberlife.dk, hvor du anonymt kan bedømme din arbejdsplads? Hvad om der også var et sted, hvor projektdeltagere kunne bedømme projekter på din arbejdsplads? Hvad ville de mon sige om det projekt, som du projektleder?

Her er en lille nyttig opgave, som kan være en god hjælp for dig og dit projekt:

Skriv først de tre sætninger, som du tror, at dine projektdeltagere mest sandsynligt skriver.

Skriv dernæst de tre sætninger, som du helst så, at de skriver.

Giv dig nu god tid med at tænke over dels hvilke ledelsestiltag der skal til, for at komme tættere på dine sætninger, og dels på hvilke sider af dig selv du skal skrue op eller ned for. Søg evt. inspiration i skalaerne herunder (klippet ind fra jobberlife.dk).

 

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.