PM-Camp kommer til København til sommer!

Jeg har en drøm om at København i år for første gang kan blive vært for denne nye og revolutionerende konference-form, som startede i Dornbirn i Østrig i 2011 og nu afvikles årligt over ti steder i Europa. Jeg deltog i Barcelona i 2017 og havde mere med hjem (læs om det her), end jeg nogen sinde før har haft fra de sikkert over 50 konferencer om projektledelse, som jeg har deltaget i gennem årene. Idéen er grundlæggende:

  • oplev dialog i stedet for monolog
  • få meget mere indflydelse på indholdet
  • beskeden billetpris på 100€ for to dage – non-profit!
  • deltag i det, som giver værdi for netop dig
  • oplev en uformel og deltagerdrevet stemning
  • få meget mere med hjem – herunder kontakter til dygtige mennesker.

Jeg kan ikke få sådan et arrangement op at stå alene, så jeg søger hjælp! 

  • Hvem er interesseret i at deltage på konferencen? bliver vi 15 eller 25 eller 40?
  • Hvem kan bidrage med sponsorater i form af penge og praktik?
  • Hvem vil være med til at starten en værdifuld tradition i København for projektledere?

Send mig en mail her.

PMCampCPH har premiere den 10. og 11. juni 2018.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.