Tag ansvaret for problemet – og kom videre!

Der er ikke noget mere dræbende end aber, som hopper rundt på skuldrene for at finde en ejermand. Det kan fuldstændig dræne en god projektgruppe for energi og virkelyst, og derfor skal du øve dig i hurtigt at tage ansvaret, så energien kan bruge på at lære af det og så især komme videre.

Det kræver bare, at du træner din undskyldningsmuskel, for hos mange af os er den i rigtig dårlig form. Det er fordi vi inderst ind er så forbandede sikre på, at vi altid har ret – og det har vi også – i det vi kan se og forstå!!

Så snup en kop kaffe med ind i mødelokalet, luk døren og sig højt:

  • Ja det er sgu min skyld – det er jeg ked af – undskyld!
  • Den snupper jeg – der var jeg ikke vågen – undskyld!
  • Stop her! – den tager jeg på min kappe – undskyld!
  • Ups, det er mig – sorry – den klarer jeg!
  • Undskyld, det er min fejl!
  • Der var jeg vist for hurtig – undskyld!
  • Det var ikke smart sagt – undskyld!
  • Den fangede jeg ikke – undskyld!
  • Det er jeg ked af – det er min fejl – undskyld!

Prøv igen indtil du kan gøre det åbent, fordomsfrit og oprigtigt!

Folk vil elske dig for denne evne – og sikkert være lidt misundelige!

God fornøjelse

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.