Cover Working vinder frem

Getworkdone.com åbnede kontor i september på Ellehammervej i København og planlægger at fortsætte succesen fra bl.a. Tyskland og Sverige i Danmark. Ideen går i alt sin enkelthed ud på at tilbyde medarbejdere, som arbejder kontinuerligt bort set fra frokost fra f.eks. 08.30 til 16.30 ugens fem dage. I mellemtiden kan de medarbejdere, som de dækker ind for (cover working), passe deres mange møder, være på SoMe, være syge, holde ferie eller klare private ærinder uden at føle dårlig samvittighed eller stress. De hidtidige erfaringer rundt omkring i Europa peger på, at det faktisk er en ret god forretning, at bruge Getworkdone.com. “Vores medarbejdere har af mange årsager efterhånden så udfordret en produktivitet, at det kan betale sig at få Cover Workers ind, som arbejder op mod 80% effektivt” siger HR direktør i det tyske Networld Amb. Hermund Schlewingen. Susanne Dalhmann i Microsoft Sverige er enig “nutidens komplekse udfordringer og samarbejdsmønstre har enorm indflydelse på produktiviteten, og mange kæmper for at overkomme arbejdsbyrden”. Overraskende nok har fagforeninger generelt taget positivt imod idéen. Så længe arbejdsmiljøet forbedres og stressen reduceres, ser det ud til, at Getworkdone.com vurderes som en positiv fornyelse i den danske velfærdsmodel.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvornår du indså, at dette indlæg er løgn fra ende til anden. Hvis du hører til det store flertal, så syntes du fra starten, at ideen lød god og fornuftig. Den var godt nok lidt underligt tænkte du, men afgjort en god idé!

Den indstilling viser klart, at en dansk arbejdsplads ikke længere er en plads, hvor man arbejder. En dansk arbejdsplads er derimod blevet et kompliceret mødested for vores uendelige private krav og ønsker til en “god arbejdsplads”. En mængde af krav og ønsker , som truer med at kvæle og umuliggøre det, som det hele drejer sig om, nemlig arbejdet. Arbejde er blev en irriterende forhindring for alle ens uendelige private gøremål, mener mange. En god dag er blevet en dag, hvor man nåede tandlægen, børnene, banken, SoMe opdateringerne INDENFOR arbejdstiden, medens en træls dag er en, hvor det hele bare gik op i arbejde!

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.