Her har jeg lagt de artikler jeg har skrevet i tidens løb.

Lean Six Sigma
Nyt Teknisk Forlag har udgivet en nyttig og praktisk lille bog om udviklingsprojekter, der udnytter de samlede fordele ved hhv. Lean og Six Sigma. Læs min anmeldelse her.

Napoleon og projektledelse
Der er selvfølgelig mange årsager til store lederes succes. Svine held kommer man jo langt med; men i mangel på samme kan man forsøge at lære lidt af tidligere ledere. Napoleon havde seks principper for sin krigsførelse, som måske kan anvendes af projektledere i dagens projekter. Læs artiklen her

Dynamic Baseline Model by R. Max Wideman
Wideman skabte for mange år siden denne model for en projektleders modenhed. Han arbejdede også på en model for projekters kompleksitet. Læs artiklen her.

Virtuel projektledelse
Drømmen om at sidde sammen med projektgruppen hele projektet igennem er ved at være en illusion. De fleste projektledere arbejder virtuel det meste af tiden. Til Projektbladet for Foreningen Dansk Projektledelse interviewede jeg i efteråret 2006 to projektledere, der arbejder næsten 100% virtuelt. Den ene i Skadinavien – læs her og den anden i Østen – læs her.

Chefens roller i projektorienterede organisationer
Hvis der skal ske noget nyt, må man som leder gøre noget nyt. Læs om de fem roller, der er vigtige for at lykkedes med projektorientering her.

Netikette for e-mails
Vi skriver og skriver, og hvis det ikke hjælper, skriver vi endnu mere. Det er som at råbe højere for at blive forstået. Her er 10 gode råd.